Image

BANDEN OF WIELEN WISSEL AAN HUIS!

Bandenwissel: Wanneer zomerbanden of zomerwielen set plaatsen?

De verandering van winter naar zomeruur is een handig geheugensteuntje voor de winter-zomer bandenwissel. Wanneer we de klok eind maart op zomertijd zetten, is het ook tijd voor de zomerbanden wissel. Als het warmer is dan 7 °C, dan slijten uw winterbanden aanzienlijk meer en hebt u minder grip dan uw zomerbanden. Door zowel in de zomer als in de winter de juiste banden te gebruiken, bent u in elk seizoen verzekerd van de beste rijprestaties.

Bandenwissel: Wanneer winterbanden of winterwielen set plaatsen?

De verandering van zomer naar winteruur is een handig geheugensteuntje. voor de zomer-winter bandenwissel. Wanneer we de klok eind oktober op wintertijd zetten, is het ook tijd voor de winterbanden wissel. Als het kouder is dan 7 °C, dan hebben uw winterbanden aanzienlijk meer grip dan uw zomerbanden. Door zowel in de winter als in de zomer de juiste banden te gebruiken, bent u in elk seizoen verzekerd van de beste rijprestaties.

Hoe weet u welke banden er op uw wagen zitten?

Winterbanden zijn vrij makkelijk te herkennen aan hun lamellenprofiel en aan het sneeuwvloksymbool op de zijkant van de band.

Aanvraag bandenwissel of wielenwissel

(*) = Verplicht
(*) = Verplicht
(*) = Verplicht

Prijs bandenwissel of wielenwissel

Image

BANDENWISSEL 12" T.E.M. 17"

€72 BTW INCL.

BANDENWISSEL 18" T.E.M. 26"

€92 BTW INCL.

WIELWISSEL 12"T.E.M 26"

€55 BTW INCL.